Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και την Τρίτη?

Θεσσαλονίκη: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν  προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι  θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού.

Με ανακοίνωση του και ο δήμος Πυλαία - Χορτιάτη, έκανε γνωστό πως και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα είναι κλειστά στο δήμο, λόγω των ίδιων προβλημάτων και στους άλλους δήμους σε συνδιασμό με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες  δυο ημέρες που αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο τον δήμο. Στον δήμο Πυλαία - Χορτιάτη οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. «Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.Ο δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με ανοικτά το Δημαρχείο και τις δημοτικές του κοινότητες σε κάθε περιοχή του δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Κλειστά και τα σχολεία στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης αύριο. «Αύριο Τρίτη 10/01/2017 τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (δηλαδή τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά λόγω επιδείνωσης των δυσμενών καιρικών συνθηκών (θερμοκρασίες πολύ πιο κάτω από τους 0 Βαθμούς Κελσίου). Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.
Ελασσόνα: Με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου τα σχολεία όλων των βαθμίδων της επαρχίας Ελασσόνας θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10/01/2017 κλειστά.
Κορινθία - Δήμος Βέλου Βόχας: Θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα  νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βέλου Βόχας.
Βόλος: Κλειστά σχολεία και την Τρίτη στο Βόλο εισηγείται η Δευτεροβάθμια. Εισήγηση για τη μη πραγματοποίηση μαθημάτων στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βόλου κατέθεσε στην αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου, Γεωργία Μποντού, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης.
Εβρος: Κλειστά και αύριο Τρίτη (10 Ιανουαρίου) θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον Έβρο, όπως ανακοινώθηκε από τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Πιερία: Μετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Κοζάνη: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ενώ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία στις 8 το πρωί.
Άργος Ορεστικό: Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία.
Φλώρινα: Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Αιγιάλεια: κλειστά θα είναι τα σχολεία και την Τρίτη σε όλη την Αιγιάλεια
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Κλειστά επίσης θα παραμείνουν την Τρίτη τα σχολεία στους δήμους: Λαγκαδά, Πύδνας Κολινδρού
Δήμος Πολυγύρου: Από τον δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως τα σχολεία του δήμου Πολυγύρου, όλων των βαθμίδων, δεν θα λειτουργήσουν και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος).
Δήμος Αγράφων: Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά  και την Τρίτη 10/1/2017
Αλόννησος και Σκόπελος: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη.
Κύμη-Αλιβέρι: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Δήμος ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Π.Ε και Δ.Ε και την Τρίτη.
Φάρσαλα - Τέμπη: Με αποφάσεις των δημάρχων Τεμπών και Φαρσάλων, εξαιτίας του παγετού που επικρατεί και της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στους δύο δήμους θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη.
Αγιά: Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς, εξαιτίας του ολικού παγετού και ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.


Πηγή:
 http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/se-poies-periohes-ta-sholeia-tha-meinoyn-kleista-kai-tin-triti-synehis-enimerosi#ixzz4VGjJ0Xve 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...